Fallout New Vegas'ta yeni biri ne yapmalı?

angeleyes

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, dün Fallout New Vegas'a başladım. Araba Sineması görevine gittim ve beni Old World Blues DLC'sine attı. Oyun, bu DLC'ye de seviyem yetmiyor. Bir şekilde DLC'nin yarısını falan bitirdim. Sizce ne yapmalıyım, DLC'yi bitirip ana hikayeye devam mı edeyim, yoksa DLC'den çıkayım mı? Çıkılıyorsa nasıl çıkacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam sıfırdan başlarım. Ek olarak karakterinizi tasarlarken şansı 10 yapıp kumarhanelerde slot oynarsanız para sorununu erkenden çözersiniz. DLC'den çıkın tabi çok sıkıcı bi deneyim olur. Ek olarak benim +600 saatim var modlama vs. ne lazım olursa beni etiketleyin hocam

Sağ olum hocam oyun sardı aslında ama DLC de nereye gitsem lobotmyler beni alıyor bir şekilde nasıl çıkarım bu DLC'den bir de şimdi çıkacağım ama geri dönüp kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Old World Blues çok gıcık bir DLC. Yanılmıyorsam bug sorunları da var. Valla yeniden başlamak en temizi gibi duruyor. Oyun önümde açık olmadığı için kesin birşey de diyemiyorum. Karakterin çok değerli eşyaları yoksa yeni oyun aç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…