Fallout serisi oynanır mı

McSoren

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arada kaldım Fallout serisinin 2 oyunu arasında. Fallout New Vegas mı? Fallout 3 mü? Bir de bunlar ne zaman indirime girer bilen var mı? Ek olarak hala oynanır mı? Satın alınır mı? Korsan New Vegas oynadım bitirdim aşırı beğendim düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem Fallout 3 hem de New Vegas'ı oynadım. En çok Fallout 3'ü sevdim. Aynı oyun motorunu kullanmasına rağmen Fallout 3'ün atmosferi New Vegas'tan daha iyi.

Fallout 3'te bir dışarı çıkarsın, çevreye bakarsın, o atmosfer resmen elle çizilmiş gibi. O dünyada kendini özgür hissedersin. Bu oyuna hayranım. Tek büyük eksisi, bu oyun çıktığı zaman başarılı bir resmi türkçe altyazı desteği ile çıkmamış olması. İngilizce ile aram hiç barışık olmadı.

Bir ara Epic Games ücretsiz dağıtmıştı kütüphanemde duruyor. Daha oynayamadım.

Ben New Vegas'ın hikayeye yön vermesini ve aşırı iyi bir RPG oyunu olmasından sevdim bitirdim ve DLC'lere başladım ve galiba ilk New Vegas sonra 3 alacağım 76 ve 4 çok sevilmedi galiba grafikleri o kadar iyi değil ama oyuna kendini kaptırınca pek önemi kalmıyor. Kesinlikle herkes oynamalı.

Bir ara Epic Games ücretsiz dağıtmıştı kütüphanemde duruyor. Daha oynayamadım.
Steam'de de çok ucuzdu. Bazen şaşırıyorum, insanlar neden böyle çok bilinen meşhur oyunları çok ucuzken alıp kütüphanelerine atmazlar da pahalanınca almaya çalışırlar diye...
New Vegas yııllarca 5 liraya satıldı Steamde.

Sizce indirime girer mi? Yoksa zamlanır mı? Belki alırım zamlanırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…