Fallout serisine hangi oyundan başlanmalı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Fallout dizisini izledim ve bayağı beğendim. Evrene hakim değilim o yüzden evreni anlayabilmek için hangi Fallout oyunundan başlamam gerekli? Her oyun birbiriyle bağlantılı mı?

Oyunların hepsi kendi özel hikayesi ve çok bağlantılı değil. Fallout 1-2 eski oyunlar ve zor oyunlar, ben katlanabilirim diyorsanız onlardan başlayın. 3-New Vegas-4 olarak devam edin. Ama New Vegasla başlamanız daha iyi olur.

Yeni oyuncu olduğunuz için tavsiyem Fallout 4, sonrasında New Vegas.

Her oyunun hikayesi farklı onun için ilk Fallout 3 oynamanızı tavsiye ederim sonra New Vegas.

Fallout dizisini izledim ve bayağı beğendim. Evrene hakim değilim o yüzden evreni anlayabilmek için hangi Fallout oyunundan başlamam gerekli? Her oyun birbiriyle bağlantılı mı?
Oyunlar birbirleriyle dolaylı yoldan bağlı. 1'den başlayıp sona kadar tüm hikayeyi ilerletirsen bol bol espiriler ve sebep sonuç ilişkileri görebilirsin. Grafikler yerine hikaye ve olay örgüsüne odaklandığın sürece hepsi ayrı güzeldir. Dizisi tüm oyunlardan noktalar yakaladı, umarım batırladan, Sweet Baby Inc kafasına sarmadan toparlarlar.

Tüm Fallout oyunlarında kendi evrenleri hariç gerçek dünyadan da çok fazla espiri ve hikaye konusu vardır, onları da bilerek oynayanlar için apayrı bir yeri oluyor, örnek mesela Kral Arthur ve şövalyeleriyle karşılaştığımda bayağı gülmüştüm postapokaliptik dünyada. Kıscası 1 ve 2'yi oynayıp bitirebilirsen, ister tutorial ister boş, günümüzdeki çoğu oyun daha sonra sığ gelmeye başlar.

1 ve 2yi oynayamam sanırım çok eski oyunlar hocam. 3.oyundan başlamak en doğrusu olur sanırım.

3, NW, 4. Sırasıyla. 1 değil de 2. oyunu da oyna derim. Gelmiş geçmiş en iyi 2 3 RPG'den biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…