EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #1 Telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum ve Fallout Shelter'de bayağı bir ilerleme kaydettim. Nasıl yedeğini alabilirim? Ek olarak bilgisayar versiyonu var mı bu oyunun? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2016
Telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum ve Fallout Shelter'de bayağı bir ilerleme kaydettim. Nasıl yedeğini alabilirim? Ek olarak bilgisayar versiyonu var mı bu oyunun?
Teknozof Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #2 Android ise telefondaki dosyalardan, android>data> fallout dosyasına gir, .sav ile biten kayıt dosyasıdır. Aynı oyunun bilgisayar versiyonuda var.
Android ise telefondaki dosyalardan, android>data> fallout dosyasına gir, .sav ile biten kayıt dosyasıdır. Aynı oyunun bilgisayar versiyonuda var.
EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2016 #3 Uyguladım, işe yaradı. Konu kilitlenebilir.