icameisawiconquered Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba, Fallout ve Stalker'ın oyun tarzını çok seviyorum ve benzer oyunlar arıyorum. Kısacası açık dünya RPG oyunu ve radyasyon hikayeli oyunlar sarıyor, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Merhaba, Fallout ve Stalker'ın oyun tarzını çok seviyorum ve benzer oyunlar arıyorum. Kısacası açık dünya RPG oyunu ve radyasyon hikayeli oyunlar sarıyor, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.362 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 17 Şubat 2025 #2 Oynamışsındır diye düşünüyorum ama oynamadıysan eğer Metro serisi derim.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.851 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Chernobylite var hocam oda fena değildir.
icameisawiconquered Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 imnotagamer dedi: Oynamışsındır diye düşünüyorum ama oynamadıysan eğer Metro serisi derim. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam, ama yine de teşekkürler <3 icameisawiconquered dedi: Oynadım hocam, ama yine de teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler.
imnotagamer dedi: Oynamışsındır diye düşünüyorum ama oynamadıysan eğer Metro serisi derim. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam, ama yine de teşekkürler <3 icameisawiconquered dedi: Oynadım hocam, ama yine de teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler.