B bilgisiyar.prosu Yoctopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/090c9e214599150f6ed241171bb2107e04d13bfa5e74927b094b139eae280b65/detection Merhaba. Windows'a Custom theme yuklerken .exe dosyasini vt ye atmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu sonuclar cikti. False pozitifi mi degil mi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba. Windows'a Custom theme yuklerken .exe dosyasini vt ye atmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu sonuclar cikti. False pozitifi mi degil mi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 11 Kasım 2024 #2 Siz hiç hayatınızda Palo Alto Networks diye bir antivirüs duydunuz mu?
EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 11 Kasım 2024 #3 bilgisiyar.prosu dedi: Merhaba. Windows'a Custom theme yuklerken .exe dosyasini vt ye atmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu sonuclar cikti. False pozitifi mi degil mi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu muhtemelen false positive.
bilgisiyar.prosu dedi: Merhaba. Windows'a Custom theme yuklerken .exe dosyasini vt ye atmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu sonuclar cikti. False pozitifi mi degil mi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... bu muhtemelen false positive.
B bilgisiyar.prosu Yoctopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 ED Crasher dedi: Siz hayatınızda Palo Alto Networks diye bir antivirüs duydunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayir EndoCryne dedi: False positive anlamanın pek çok yöntemi var.Ben bu konudan pek anlamıyorum ama bir tanıdığım var isterseniz ona sorun o baya biliyordu bu işi dc ismi: ruhi.cenet_official_tr Genişletmek için tıkla... tessekur ederim
ED Crasher dedi: Siz hayatınızda Palo Alto Networks diye bir antivirüs duydunuz mu? Genişletmek için tıkla... hayir EndoCryne dedi: False positive anlamanın pek çok yöntemi var.Ben bu konudan pek anlamıyorum ama bir tanıdığım var isterseniz ona sorun o baya biliyordu bu işi dc ismi: ruhi.cenet_official_tr Genişletmek için tıkla... tessekur ederim