[Fan Art] Code Lyoko: Yumi Ishiyama ve Ulrich Stern

Çizim gidişatı sizce güzel mi?

• Pek karar veremedim, bittiğinde cevaplasam?

Oy: 0 0,0%
  • Hayır, daha iyisi yapılabilirdi.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Canım sıkıldı ve hazır elimde Note 4 varken ve okulların açılmasına da gram kalmışken defter taşımak gibi bir niyetim olmadığı için S Pen'e alışmak için bir Fan Art hazırlayayım dedim.

Code Lyoko maceramdan bahsedecek olursam eğer: Kendisine ilk defa MaxiTV'de görmüş ve o zamandan beri fanı olmuş biriyim. 2003 yılında ilk sezonunun yayınlanması ve teması beni gerçekten etkilemişti. O yıllarda Quantum bilgisayarlar hakkında ne kadar teorik detay varsa hepsi işlenmiş ve hatta bu bilgisayar Uranyum reaktörü üzerinden güç alacak şekilde tasarlanmıştı.

Kısaca çizgi filmden bahsedecek olursak: X.A.N.A adında devletten gizli kendi kendine öğrenen bir adet kontrol yazılımı sanal evren olan Lyoko'ya kodlanmış ve yazılım çalıştırılmıştı. İlk başta amacına hizmet edecek şekilde çalışırken daha sonra bir yazılım hatası sebebiyle tamamen kendi bağımsızlığını ilan etmiş ve dost güçlerle çatışmaya başlamıştır. Kısaca hikaye sanal evren Lyoko ile gerçek dünya arasında gerçekleşiyor.

Yaklaşık 1 hafta içinde (yani okullar açılmadan) bitirmeyi planlıyorum. Resimler 2K çözünürlüğe sahip olduğu için küçük olarak ekliyorum. Aksi takdirde loading süreleriniz uzayacak. :)

1_Screenshot_2015-09-17-14-00-46.jpg 2_Screenshot_2015-09-17-14-00-46.jpg 3_Screenshot_2015-09-17-15-49-25.jpg 4_Screenshot_2015-09-17-16-25-44.jpg 5_Screenshot_2015-09-18-19-35-32.jpg 6_Screenshot_2015-09-18-21-34-06.jpg 7_Screenshot_2015-09-19-00-28-44.jpg

Bu arada merak edenler için resmi sayfaları:
Ve kâr amacı gütmeden 5 seneden beri hazırlamak için uğraşan ve hala daha filmdeki Süper Bilgisayarı simüle etmek için uğraşan bir arkadaşta mevcut. Programın adı: IFSCL. Meraklısı test etsin.

Bende profesyonel olmadığım için ana hatları çıkartıp boyamaya başladım sayılır. Bugün boş vaktimde Ulrich'in üniformasının boyasıyla uğraşıyordum. Biraz sancılı geçecek anlaşılan oraları. :hasta:

Meraktan soruyorum, fan art bitti mi?
Fan Art bitmişti lakin ekran görüntülerini nereye yedeklediğimi hatırlamıyorum. Bu konuyu da güncelledim sanıyordum açık konuşmak gerekirse. En kötü S Note dosyasını bulup açar, oradan yeni ekran görüntüsü alır, paylaşırım. 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı