P purplessss Centipat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:34 #1 Üst panel - sıvı soğutma 360mm. Yan panel 3x120mm. Egzoz 120mm. Alt panel 3x120mm. BIOS'tan bunların RPM değerlerini nasıl ve ne yapmalıyım? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Üst panel - sıvı soğutma 360mm. Yan panel 3x120mm. Egzoz 120mm. Alt panel 3x120mm. BIOS'tan bunların RPM değerlerini nasıl ve ne yapmalıyım? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
ipatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 572 Çözümler 3 Dün 19:46 #2 Varsayılan ayarlarda çok sesli değilse bırak öyle kalsın derim ben.
P purplessss Centipat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:48 #3 ipatavatsizz dedi: Varsayılan ayarlarda çok sesli değilse bırak öyle kalsın derim ben. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla sesli çalışıyor hocam.
ipatavatsizz dedi: Varsayılan ayarlarda çok sesli değilse bırak öyle kalsın derim ben. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla sesli çalışıyor hocam.
ipatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 572 Çözümler 3 Dün 19:49 #4 Youtube üzerinden bir sürü kaynak bulabilirsiniz nasıl ayarlanması gerektiğine dair, buraya da bios'daki varsayılan ayarı atarsanız tecrübeli biri illaki yardımcı olacaktır.
Youtube üzerinden bir sürü kaynak bulabilirsiniz nasıl ayarlanması gerektiğine dair, buraya da bios'daki varsayılan ayarı atarsanız tecrübeli biri illaki yardımcı olacaktır.