Fan bağlamaya yer yok

egerafi

Kilopat
Daha fazla  
MSI MAG forge M100 kasasına sahibim. Kullandığım anakart: MSI B450 PRO M.2 v2.

Şu anda kasamda bulunan 2 ön + 1 arka fandan sadece bir tanesini çalıştırabiliyorum. Anakartım da sadece 1 adet SYS fan bağlantısı var Ona'da egsoz fanı'nı bağladım ön fanları bağlayacağım herhangi bir yer yok.

Benim kullandığım fanların 3'ü de 4pin dişi çıkışlı. Resimdeki gibi

Anakart'ta 1 adet fan girişi olduğu için alacağım dişi girişli çoklayıcıyı oraya bağlamam, bağladıktan sonra da 3 adet 4pin erkek çıkışlı kablo elde etmem gerekiyor ki fanlarımı bağlayabilyeyim.

Nereye baksam; Fan Çoklayıcı Örnek bu tarzda çoklayıcı ile karşılaşıyorum bunlar sanırım hep 3pin. Aradığımı bir türlü bulamadım. Elimdeki fanları yukarıda resimde paylaşmıştım herhalde buraya takılmaz değil mi?

Kısaca bana girişi: Dişi 4pin ve 3 çıkışlı 4pin erkek çoklayıcı gerekiyor.

Bunun dışında sanırım farklı bağlama yöntemide var önerilerinizi bekliyorum. Şu anda sadece egsoz fanı çalıştırabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz Alfais 4 pin uyumlu. 3 pin yazmasının sebebi tek bir porttan güç alınacağı için ve 4 pinlik fanlarda PWM için Sense pini olduğu için çoklanan kablolardan birinde bu vardır, diğerleri de o fanla aynı şekilde döner. Linki attığınız ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Burada yazmışım detaylıca:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı