Fan bağlamaya yer yok

egerafi

Kilopat
Daha fazla  
MSI MAG forge M100 kasasına sahibim. Kullandığım anakart: MSI B450 PRO M.2 v2.

Şu anda kasamda bulunan 2 ön + 1 arka fandan sadece bir tanesini çalıştırabiliyorum. Anakartım da sadece 1 adet SYS fan bağlantısı var Ona'da egsoz fanı'nı bağladım ön fanları bağlayacağım herhangi bir yer yok.

Benim kullandığım fanların 3'ü de 4pin dişi çıkışlı. Resimdeki gibi

Anakart'ta 1 adet fan girişi olduğu için alacağım dişi girişli çoklayıcıyı oraya bağlamam, bağladıktan sonra da 3 adet 4pin erkek çıkışlı kablo elde etmem gerekiyor ki fanlarımı bağlayabilyeyim.

Nereye baksam; Fan Çoklayıcı Örnek bu tarzda çoklayıcı ile karşılaşıyorum bunlar sanırım hep 3pin. Aradığımı bir türlü bulamadım. Elimdeki fanları yukarıda resimde paylaşmıştım herhalde buraya takılmaz değil mi?

Kısaca bana girişi: Dişi 4pin ve 3 çıkışlı 4pin erkek çoklayıcı gerekiyor.

Bunun dışında sanırım farklı bağlama yöntemide var önerilerinizi bekliyorum. Şu anda sadece egsoz fanı çalıştırabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz Alfais 4 pin uyumlu. 3 pin yazmasının sebebi tek bir porttan güç alınacağı için ve 4 pinlik fanlarda PWM için Sense pini olduğu için çoklanan kablolardan birinde bu vardır, diğerleri de o fanla aynı şekilde döner. Linki attığınız ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu ürüne hem 3 pin hem de 4 pinli fanları bağlayabiliyorsunuz. Kendim de kullanıyorum, memnunum.

Burada yazmışım detaylıca:

çok teşekkür ediyorum kafamdaki tüm sorular silindi konu kilitlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…