Fan Çalışıyor RGB'si çalışmıyor

AhmetApak

Centipat
Merhaba
RGB fan taktım fakat fanlarda tek kablo var 4 pin fan kablosu MSI anakart SYS fan 2 ve 3'e taktım ama RGB'si çalışmıyor. sadece PC açılırken yanıp sönüyor.
Acaba bir yanlış mı yaptım yoksa BIOS'dan falan aktif etmem mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasadan ve Fanlardan çıkan kabloları dikkatle tekrar inceleyin bence, olması lazım bu durumda. Ya da kasada RGB'leri aktif edecek bir tuş var mı, ona basmanız da gerekiyor olabilir?

Rampage aqua 240 mm sıvı soğutmanın fanları ve başka bir güç kablosu yok. Diğer fanlar sharkoon fanları var onlar 3 pin ayrıca güç kabloları var onlar sorunsuz çalışıyor. 4 pin olduğundan muhtemelen gücü anakarttan alıyor ama bilmiyorum tuşda yok üzerinde
Kasadan ve Fanlardan çıkan kabloları dikkatle tekrar inceleyin bence, olması lazım bu durumda. Ya da kasada RGB'leri aktif edecek bir tuş var mı, ona basmanız da gerekiyor olabilir?
Rampage aqua 240 mm sıvı soğutmanın fanları ve başka bir güç kablosu yok. Diğer fanlar sharkoon fanları var onlar 3 pin ayrıca güç kabloları var onlar sorunsuz çalışıyor. 4 pin olduğundan muhtemelen gücü anakarttan alıyor ama bilmiyorum tuşda yok üzerinde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı