Fan canavarı Zalman N4

Güzel bir kasa. Rehber için sağ olun. Emeğinize sağlık hocam.
Rehber değil hocam. Teşekkür ederim.
Çok güzel görünüyor . Ön mesh yeri çok hoşuma gitti, kızgın bakışlı.
Benim de.

180mm fanı ilk kez duyuyorum. 5-6 fanla gelen başka kasalar da var. Mesela fiyat performans canavarı Gamepower WarCry
Onu kasadan saymıyordum. Ben şu ana kadar o kasayı kimseye önermedim. Bedava verseler almam.

900-1000TL olacaktır fiyatı.
Güzel rehber.
O fiyata alınmaz bence. TD500 tokatlar bunu.

Zalman güzel ve şık kasa yapmayı biliyor, merak ettiğim şey fanların kalitesi. Eğer 500-600 TL civarı olursa peynir ekmek gibi satar. Bakalım bu kasaları ne zaman ve ne fiyatta göreceğiz
Fan kalitesi pek olacağını sanmam. 900 RPM olan 140mm'lerin 40-45 CFM olacağını, diğer 120mm'liklerin de 30-35 olacağını düşünüyorum.

Zalman güzel ve şık kasa yapmayı biliyor, merak ettiğim şey fanların kalitesi. Eğer 500-600 TL civarı olursa peynir ekmek gibi satar. Bakalım bu kasaları ne zaman ve ne fiyatta göreceğiz

500-600 TL civarı olacağını pek düşünmüyorum ama olursa tadından yenmez.

Fan konusuna gelirsek ön tarafta 3 tane 140mm fan olan fason Gametech Galaxy'de bile 45-55 CFM fan varsa Zalman'ın bu kasaya kötü bir fan koyacağını düşünmüyorum.

Üst modeli olan Z9 Iceberg içerisindeki fanlar. Daha iyi olacağını düşünmüyorum. Ya aynı olur, ya daha düşük.

Ne yalan söyleyeyim, kasayı ilk görünce bunun daha üst seviyesi olarak düşündüm. Direk bu geldi aklıma .

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSb8oUZ7kl5_1rN_3YDVzIYeZWLTtONOK64Jg&usqp=CAU

Bol fanlı kasalar biraz göz boyamak için oluyor gibi. Bakalım bu nasıl olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…