Fan çoklayıcı 4 pinli kabloda boşluk var

Brksrts2

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar. Anakartımda bir fan girişi olduğu için fan çoklayıcı kablo aldım ancak görselde göründüğü gibi pinler arasında boşluk var ve bir tanesi 4 pinli. Fanım 3 pinli ve pinler bitişik. Dolayısıyla uyuşmuyor. Bir çözüm yolu var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20200921_104011.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 50
Montaj için bilgisayarcıya gideceğim bugün. Ona da bir danışacağım. En kötü fansız devam edeceğim artık. Kasanın yan camını açıp.
O kadar da çok takılma son hız dönmesine.
MasterBox MB511 RGB kasa kullanıyorum, öndeki fanlar gücünü MOLEX splitter'ıyla alıyor, yani son hız dönüyor.
Yapacak bir şey yok, öyle çalışsın.

O kadar da çok takılma son hız dönmesine.
MasterBox MB511 RGB kasa kullanıyorum, öndeki fanlar gücünü MOLEX splitter'ıyla alıyor, yani son hız dönüyor.
Yapacak bir şey yok, öyle çalışsın.
Teşekkür ederim hocam.Sanırım fansız devam etmektense söylediğin daha mantıklı.Konularıma hep el atıyorsun onun için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Ben zaten ona bir şey demedim tam hızda dönecek ama arkadaşın sorusuna bakılırsa fanları bağlayamayacağını düşünüyordu, bağlanmaz değil bağlanır ama hızları kontrol edilemeyeceğinden fanın maksimum hızı neyse onda döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…