Selamlar. 3 adet 3 pinli Aerocool Dark Force fan aldım ve bunları takmak için ek kablo lazımmış, ben de 2 adet kablo buldum. Ancak hangisini almam mantıklı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada anakartımda 4 pinli 1 soket boşta ve PSU'da 1 adet dişi Molex girişi boşta bulunmaktadır. Bu vereceğim linkteki kablolardan hangisini alırsam 3 pinli fanları kontrol edebilirim veya kontrol etmek için illaki fanlar 4 pinli olmalı mı?
Fanlarım 3 pinli olmasına rağmen bu kabloyla fan kontrolü yapılabilir mi ? Ve bu kabloya 3 fanı da bağlarsam sıkıntı olur mu ? Çünkü bir yer de görmüştüm bu kablolara fazla fan takılmaz gibisinden birşeyler yazıyordu onların yalancısıyım fikrinizi bekliyorum.
Hocam uyumsuz pin olmaz. Anakart üzerinden çalışır. İsterseniz böyle bir kablo var. Bunun çalışma mantığı biraz farklı. Üzerinde farklı hızlar veren soket var. Belki işine yarayabilir?
Akasa CB001 Molex/4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!