KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Notebook fancontrol ne yaptıysam da çalıştıramadım. Bu tarz bir uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Notebook fancontrol ne yaptıysam da çalıştıramadım. Bu tarz bir uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 4 Haziran 2022 #2 SpeedFan SpeedFan, ücretsiz fan kontrol programı. Bilgisayar bileşenlerinin fan hızları, sıcaklık, voltaj değerlerini takip edebilirsiniz. www.tamindir.com
SpeedFan SpeedFan, ücretsiz fan kontrol programı. Bilgisayar bileşenlerinin fan hızları, sıcaklık, voltaj değerlerini takip edebilirsiniz. www.tamindir.com
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 KaanFitness dedi: Notebook fancontrol ne yaptıysam da çalıştıramadım. Bu tarz bir uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SpeedFan kullanabilirsin.
KaanFitness dedi: Notebook fancontrol ne yaptıysam da çalıştıramadım. Bu tarz bir uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SpeedFan kullanabilirsin.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Gördüğüm en iyi fan kontrol yazılımı: GitHub - Rem0o/FanControl.Releases: This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. - Rem0o/FanControl.Releases github.com Bir süredir kullanıyorum. Neredeyse her şeyi yapmama imkan veriyor. Ancak laptopunuza uygun mudur bilemem. Test edin isterseniz.
Gördüğüm en iyi fan kontrol yazılımı: GitHub - Rem0o/FanControl.Releases: This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. - Rem0o/FanControl.Releases github.com Bir süredir kullanıyorum. Neredeyse her şeyi yapmama imkan veriyor. Ancak laptopunuza uygun mudur bilemem. Test edin isterseniz.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 4 Haziran 2022 #5 Anakartın kendi yazılımı her zaman en iyisidir.
KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #6 cilgincocuk34 dedi: Anakartın kendi yazılımı her zaman en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Var mı bilmiyorum ancak yok diye düşünüyorum.
cilgincocuk34 dedi: Anakartın kendi yazılımı her zaman en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Var mı bilmiyorum ancak yok diye düşünüyorum.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 4 Haziran 2022 #7 KaanFitness dedi: Var mı bilmiyorum ancak yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopun linki varsa atabilir misiniz? İllaki vardır yazılımı.
KaanFitness dedi: Var mı bilmiyorum ancak yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopun linki varsa atabilir misiniz? İllaki vardır yazılımı.
KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #8 cilgincocuk34 dedi: Laptopun linki varsa atabilir misiniz? İllaki vardır yazılımı. Genişletmek için tıkla... HP laptop 15-BS1xx olarak geçiyor CMD de.
cilgincocuk34 dedi: Laptopun linki varsa atabilir misiniz? İllaki vardır yazılımı. Genişletmek için tıkla... HP laptop 15-BS1xx olarak geçiyor CMD de.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 4 Haziran 2022 #9 KaanFitness dedi: HP laptop 15-BS1xx olarak geçiyor CMD de. Genişletmek için tıkla... Eski bir laptop sanırsam sitesinde herhangi bir fan kontrol yazılımı belirtilmemiş. Diğer, SpeedFan gibi alternatiflere bakabilirsiniz.
KaanFitness dedi: HP laptop 15-BS1xx olarak geçiyor CMD de. Genişletmek için tıkla... Eski bir laptop sanırsam sitesinde herhangi bir fan kontrol yazılımı belirtilmemiş. Diğer, SpeedFan gibi alternatiflere bakabilirsiniz.
KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #10 cilgincocuk34 dedi: Eski bir laptop sanırsam sitesinde herhangi bir fan kontrol yazılımı belirtilmemiş. Diğer, SpeedFan gibi alternatiflere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
cilgincocuk34 dedi: Eski bir laptop sanırsam sitesinde herhangi bir fan kontrol yazılımı belirtilmemiş. Diğer, SpeedFan gibi alternatiflere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.