MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #11 En iyisi bir teknik servise götürmen. Ben de bu akşam cpu soğutucusunu çıkartmayı tekrar deneyeceğim. Çıkmazsa, yarın teknik servise götüreceğim mecbur.
En iyisi bir teknik servise götürmen. Ben de bu akşam cpu soğutucusunu çıkartmayı tekrar deneyeceğim. Çıkmazsa, yarın teknik servise götüreceğim mecbur.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Şubat 2022 #12 MertE. dedi: En iyisi bir teknik servise götürmen. Ben de bu akşam cpu soğutucusunu çıkartmayı tekrar deneyeceğim. Çıkmazsa, yarın teknik servise götüreceğim mecbur. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarsıcına götürsem mi?
MertE. dedi: En iyisi bir teknik servise götürmen. Ben de bu akşam cpu soğutucusunu çıkartmayı tekrar deneyeceğim. Çıkmazsa, yarın teknik servise götüreceğim mecbur. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarsıcına götürsem mi?
MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #13 Jukac dedi: Mahalle bilgisayarsıcına götürsem mi? Genişletmek için tıkla... İstediğin teknik servise götürebilirsin. Ama tanıdığın biri varsa ona götürmen daha iyi olabilir. Zorunlu olarak teknik servise de götürmen gerekmez. Çevrende bu işten anlayan, tecrübe sahibi birisi varsa, o da bakabilir.
Jukac dedi: Mahalle bilgisayarsıcına götürsem mi? Genişletmek için tıkla... İstediğin teknik servise götürebilirsin. Ama tanıdığın biri varsa ona götürmen daha iyi olabilir. Zorunlu olarak teknik servise de götürmen gerekmez. Çevrende bu işten anlayan, tecrübe sahibi birisi varsa, o da bakabilir.