ezdinşer Elçi Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 SSD veya HDD modeli 256 gb 4 yıllık laptopumda fanlar etrafa sürtüp çok fazla ses çıkartıyor. Konu ses değil parçalardan birine zarar vermesinden korkuyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
4 yıllık laptopumda fanlar etrafa sürtüp çok fazla ses çıkartıyor. Konu ses değil parçalardan birine zarar vermesinden korkuyorum. Ne yapabilirim?
soloqqer Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 ezdinşer Elçi dedi: 4 yıllık laptopumda fanlar etrafa sürtüp çok fazla ses çıkartıyor. Konu ses değil parçalardan birine zarar vermesinden korkuyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam toz fazla birikip toplanmış olabilir bi bilgisayarın arkasını açıp temizleni öneririm. Artı 0 Eksi
ezdinşer Elçi dedi: 4 yıllık laptopumda fanlar etrafa sürtüp çok fazla ses çıkartıyor. Konu ses değil parçalardan birine zarar vermesinden korkuyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam toz fazla birikip toplanmış olabilir bi bilgisayarın arkasını açıp temizleni öneririm.