A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Kasanın önüne bu fan filtrelerinden almayı düşünüyorum çok tozlanıyor. Hava akışını çok engeller mi acaba? https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-oem-14-cm-fan-filtresi-fiyati,2054147747.html
Kasanın önüne bu fan filtrelerinden almayı düşünüyorum çok tozlanıyor. Hava akışını çok engeller mi acaba? https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-oem-14-cm-fan-filtresi-fiyati,2054147747.html
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 21 Ocak 2023 #2 Engellemez, aksine giren tozların büyük miktarını azaltır.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 quarest dedi: Engellemez, aksine giren tozların büyük miktarını azaltır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sipariş veriyorum o zaman.
quarest dedi: Engellemez, aksine giren tozların büyük miktarını azaltır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sipariş veriyorum o zaman.
Hamza390 Attopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #4 Tabiikide almanızı tavsiye ederim hava akışını engellicegini pek sanmam tozlanma emin olun filtreden çok daha büyük bir sorun
Tabiikide almanızı tavsiye ederim hava akışını engellicegini pek sanmam tozlanma emin olun filtreden çok daha büyük bir sorun
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 Hamza390 dedi: Tabiikide almanızı tavsiye ederim hava akışını engellicegini pek sanmam tozlanma emin olun filtreden çok daha büyük bir sorun Genişletmek için tıkla... Kimisi de biraz engelliyor havayı deyince korkutmadı değil.
Hamza390 dedi: Tabiikide almanızı tavsiye ederim hava akışını engellicegini pek sanmam tozlanma emin olun filtreden çok daha büyük bir sorun Genişletmek için tıkla... Kimisi de biraz engelliyor havayı deyince korkutmadı değil.
Hamza390 Attopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #6 AirLife dedi: Kimisi de biraz engelliyor havayı deyince korkutmadı değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olucagini sanmam hocam almanızı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten tozlanma çekilmez
AirLife dedi: Kimisi de biraz engelliyor havayı deyince korkutmadı değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olucagini sanmam hocam almanızı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten tozlanma çekilmez
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 Hamza390 dedi: Sıkıntı olucagini sanmam hocam almanızı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten tozlanma çekilmez Genişletmek için tıkla... Dün temizleyim diye açtım çok felaket tozlanmıştı. Daha 1-2 ay oldu bir de yani. Ne olursa ne olsun alacağım ya tozlanma ile uğraşmaktansa.
Hamza390 dedi: Sıkıntı olucagini sanmam hocam almanızı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten tozlanma çekilmez Genişletmek için tıkla... Dün temizleyim diye açtım çok felaket tozlanmıştı. Daha 1-2 ay oldu bir de yani. Ne olursa ne olsun alacağım ya tozlanma ile uğraşmaktansa.