L Lethalguns Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 58 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarın fanları kablomda bir kopukluk olduğu için çalışmıyor. Bu kabloyu nereden bulabilirim?
Merhaba. Bilgisayarın fanları kablomda bir kopukluk olduğu için çalışmıyor. Bu kabloyu nereden bulabilirim?
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 PSU eski ise bir bilgisayarcıda olabilir yeni gibi ise aldıgınız yere yazın ve durumu izah edin 50 liraya eğer insaflılarsa verirler. Artı 0 Eksi
PSU eski ise bir bilgisayarcıda olabilir yeni gibi ise aldıgınız yere yazın ve durumu izah edin 50 liraya eğer insaflılarsa verirler.
KS KS L Lethalguns Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 58 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #3 OxygenLynx dedi: PSU eski ise bir bilgisayarcıda olabilir yeni gibi ise aldıgınız yere yazın ve durumu izah edin 50 liraya eğer insaflılarsa verirler. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir durum oldu ben bu bilgisayarı hazır halde satın aldım firsby PSU vardı ben onu High Power 600W 80+ Gold PSU ile değiştirdim firsby ın çoklayıcısını almıştım High Power kutusundan çıkmamıştı. Bunu başka nereden bulabilirim ki? Artı 0 Eksi
OxygenLynx dedi: PSU eski ise bir bilgisayarcıda olabilir yeni gibi ise aldıgınız yere yazın ve durumu izah edin 50 liraya eğer insaflılarsa verirler. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir durum oldu ben bu bilgisayarı hazır halde satın aldım firsby PSU vardı ben onu High Power 600W 80+ Gold PSU ile değiştirdim firsby ın çoklayıcısını almıştım High Power kutusundan çıkmamıştı. Bunu başka nereden bulabilirim ki?
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 High Power firmasına yaz efendim sizde işte böyle bir kablo var mı eğer adamlar var derse alırsın yoksa internetten aynı kabloyu resim ile arat. Artı 0 Eksi
High Power firmasına yaz efendim sizde işte böyle bir kablo var mı eğer adamlar var derse alırsın yoksa internetten aynı kabloyu resim ile arat.
KS KS L Lethalguns Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 58 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #5 OxygenLynx dedi: High Power firmasına yaz efendim sizde işte böyle bir kablo var mı eğer adamlar var derse alırsın yoksa internetten aynı kabloyu resim ile arat. Genişletmek için tıkla... Arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olabilir misin? Artı 0 Eksi
OxygenLynx dedi: High Power firmasına yaz efendim sizde işte böyle bir kablo var mı eğer adamlar var derse alırsın yoksa internetten aynı kabloyu resim ile arat. Genişletmek için tıkla... Arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olabilir misin?