Bilgisayar kasası yan kapağında bulunan fan hangi tarafa üflemeli ve fanlar hangi taraftan üfler? Resim üzerinden cevaplar iseniz mutlu olurum, saygılar.
Teşekkür ederim, sizce doğrumu olmuş? nasıl olmalı fanların bazılarında ok yönü yok malesef üsteki resimlere göre belirledim üfürme yönünü saygılar.
Yan kapak
İşlemci fanı aşağı doğru
İşlemci fanı kasanın üstüne doğru
Egsoz fan
Soğutucu fanı aşağıya doğru mu duruyor? Eğer öyleyse, soğutucu ve fanı kasanın ön paneline doğru bakacak şekilde montajlamanız daha faydalı olacak ve soğutucuya üfleyecek şekilde olmalı.
Teşekkürler, yeni işlemci soğutucusu aldım Hyper 412S 2 Fan'lı kullanmaktayım. Egsoz fan'a bakan fan egsoz fan'a doğru dışarı üflemekte ramlara bakam fan ise içeri üflemekte doğrumudur?
Teşekkürler, yeni işlemci soğutucusu aldım Hyper 412S 2 Fan'lı kullanmaktayım. Egsoz fan'a bakan fan egsoz fan'a doğru dışarı üflemekte ramlara bakam fan ise içeri üflemekte doğrumudur?
@Bordo38 Fanların her ikisi de aynı yönde olacak egzoz fan kasa içindeki sıcak havayı dışarı üfleyecek işlemci fanı ısınan soğutucu bloğu soğutmak için üfleyecek.