Dogru. Egzoz fan icerden disariya havayi atacak. Ondeki fan ise disaridan iceri havayi alacak. Olmasi gerektigi gibi yani.Kasanın önünde ve arkasında bulunan fanları ekledim, bunların yönü doğru mu?
Rapor kismindan cozum olarak isaretlerseniz sevinirim. Iyi gunler.Teşekkürler.
Rapor kismindan cozum olarak isaretlerseniz sevinirim. Iyi gunler.
Hangi yone bakmali demiş. Yanlışınız yok ancak eksiginiz var. Doğru olup olmadığını da sormus veya yanlissa nasil duzeltilebilecegi gibi sonuçlar çözüm değil midir?Çözülecek bir sorun yok ortada, fan hangi yöne bakılmalı diye soru sormuş sadece.
Ortada yanlış yok. Kişi doğru bir şekilde takmış ve emin olmak için foruma sormuş. Her şeyin çözüm olarak görülmesini beklemeyin.Hangi yone bakmali demiş. Yanlışınız yok ancak eksiginiz var. Doğru olup olmadığını da sormus veya yanlissa nasil duzeltilebilecegi gibi sonuçlar çözüm değil midir?
Benim de eksigim varsa bir daha gereksiz yere sormamis olurum.
Her konuda cozum istedigimi nereden cikardiniz hocam pek anlamadim. Hesap bilgilerime bakinca dediginiz de biraz ironik. Ayrica eksigim var ise belirtin ben de doğrusunu öğreneyim demiştim.Ortada yanlış yok. Kişi doğru bir şekilde takmış ve emin olmak için foruma sormuş. Her konuda çözüm istemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.