Fan hızı düştü

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bakım için laptopu gönderdim 3 gün gibi bir sürede geldi temizdi BIOS updatelemişler ama kafama takılan Control Center'da GPU fanım maxa aldığımda 7200 RPM'di fakat geldiğinde ise 6500 civarı hiç 7200 olduğunu görmedim sizce neden?

Arkadaşlar bakım için laptopu gönderdim 3 gün gibi bir sürede geldi temizdi BIOS updatelemişler ama kafama takılan Control Center'da GPU fanım maxa aldığımda 7200 RPM'di fakat geldiğinde ise 6500 civarı hiç 7200 olduğunu görmedim sizce neden?

Isınma durumuna göre gerek olmadığını boşa ses yapacağını düşünüp BIOS Update sırasında hız düşümü sağlanmış olabilir. Ya da daha sessiz yavaş dönen ama hava iletimi iyi olan bir fan ile değiştirilmiştir.

Daha yüksek RPM daha soğuk demek değil, fan değiştirlimiş ya da BIOS gereksiz olduğu için RPM'i kısmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı