Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 2 Mart 2023 #1 Merhaba. Z790 anakart sahibim kasamda sıvı soğutma harici 3 fan mevcut. Bu 3 fan devamlı son hızda çalışıyor. Ne BIOS ne ASUS anakart programı hiçbir şekilde etki etmiyor. Nedir bunun çözümü? Daraldim iyice.
Merhaba. Z790 anakart sahibim kasamda sıvı soğutma harici 3 fan mevcut. Bu 3 fan devamlı son hızda çalışıyor. Ne BIOS ne ASUS anakart programı hiçbir şekilde etki etmiyor. Nedir bunun çözümü? Daraldim iyice.
Çözüm Relaxy16 16 Nisan 2024 NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Full PWM de çalışan sokete takmışım anakartta. Kontrol edilebilir fan soketine taktim ASUS Armoury creat yazılımı ile çözdüm olayı hocam.
NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Full PWM de çalışan sokete takmışım anakartta. Kontrol edilebilir fan soketine taktim ASUS Armoury creat yazılımı ile çözdüm olayı hocam.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 16 Nisan 2024 #11 Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 16 Nisan 2024 #12 NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Full PWM de çalışan sokete takmışım anakartta. Kontrol edilebilir fan soketine taktim ASUS Armoury creat yazılımı ile çözdüm olayı hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... NiqhTmaRe dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum acaba bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Full PWM de çalışan sokete takmışım anakartta. Kontrol edilebilir fan soketine taktim ASUS Armoury creat yazılımı ile çözdüm olayı hocam.