M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 30 Temmuz 2021 #1 Oyun oynarken sıcaklık yüzünden işlemci hızım düşüyor ve bu da FPS düşmesine sebep oluyor. Hızını %100 yaparsam sorun olur mu?
Oyun oynarken sıcaklık yüzünden işlemci hızım düşüyor ve bu da FPS düşmesine sebep oluyor. Hızını %100 yaparsam sorun olur mu?
KS KS M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 30 Temmuz 2021 #11 snmzsnmz dedi: Madem fanlar soğutmaya yetmiyor yeni bir tane al. Genişletmek için tıkla... Soğutmaya yetiyor ama GHz düşmesinin önüne geçemedim. Yazın kurtulamıyorum bundan. Artı 0 Eksi
snmzsnmz dedi: Madem fanlar soğutmaya yetmiyor yeni bir tane al. Genişletmek için tıkla... Soğutmaya yetiyor ama GHz düşmesinin önüne geçemedim. Yazın kurtulamıyorum bundan.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #12 Muhammet 64 dedi: Oyun oynarken sıcaklık yüzünden işlemci hızım düşüyor ve bu da FPS düşmesine sebep oluyor. Hızını %100 yaparsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanın ömrünü kısaltabilir onun dışında pek bir şey olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Muhammet 64 dedi: Oyun oynarken sıcaklık yüzünden işlemci hızım düşüyor ve bu da FPS düşmesine sebep oluyor. Hızını %100 yaparsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanın ömrünü kısaltabilir onun dışında pek bir şey olacağını düşünmüyorum.