temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Aralık 2022 #11 Isari dedi: CPU için istemiştim ama MSI Afterburner GPU odaklı bir yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bios'tan bakabilirsiniz. Ya da anakartınız ne ise onun yazılımını kullanın.
Isari dedi: CPU için istemiştim ama MSI Afterburner GPU odaklı bir yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bios'tan bakabilirsiniz. Ya da anakartınız ne ise onun yazılımını kullanın.
Isari Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akademisyen 13 Aralık 2022 #12 temmuzz dedi: Bios'tan bakabilirsiniz. Ya da anakartınız ne ise onun yazılımını kullanın. Genişletmek için tıkla... Maalesef laptop yazılımında (MyAsus) yok CPU sıcaklığı ve fan hızını gözlemleme...
temmuzz dedi: Bios'tan bakabilirsiniz. Ya da anakartınız ne ise onun yazılımını kullanın. Genişletmek için tıkla... Maalesef laptop yazılımında (MyAsus) yok CPU sıcaklığı ve fan hızını gözlemleme...
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Aralık 2022 #13 Isari dedi: İndirdim ama yazılar vs. çok ufak, notebook ekranında detaylar çok okunaklı değil. hwmonitor'ü deneyeceğim bir de. Genişletmek için tıkla... Büyüte bilirsiniz o yazıları . RivaTurner üzerinden .
Isari dedi: İndirdim ama yazılar vs. çok ufak, notebook ekranında detaylar çok okunaklı değil. hwmonitor'ü deneyeceğim bir de. Genişletmek için tıkla... Büyüte bilirsiniz o yazıları . RivaTurner üzerinden .
Isari Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akademisyen 13 Aralık 2022 #14 Open Hardware Monitor adlı bir uygulama buldum. Hem kurulum gerektirmiyor hem de son derece işlevsel. Şimdilik onunla devam edeceğim. Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Open Hardware Monitor adlı bir uygulama buldum. Hem kurulum gerektirmiyor hem de son derece işlevsel. Şimdilik onunla devam edeceğim. Çok teşekkürler cevaplarınız için.