Fan ışığı kasanın içinden nasıl kapatılır?

Daha fazla  
Kasanın fan ışıkları kapanmuyor ve geceleri çok rahatsız ediyor. Bunu bilgisayarın içinden fanları kapatmadan ışıkları kapatmanın bir yolu var mıdır?

1719563359469.jpeg

1719563383347.jpeg

Hangi kasayı kullanıyorsunuz? Normalde kasaların üzerinde Reset tuşu olması lazım ona basınca renk değiştiriyor ve kapanıyor.

hiper zoe atx 280

Hangi kasayı kullanıyorsunuz? Normalde kasaların üzerinde reset tuşu olması lazım ona basınca renk değiştiriyor ve kapanıyor.

Çok denedim dediğiniz şekilde ama bastığım gibi restart atıyor beklesemde bir şey değişmiyor bende kasanın içinden olur mu diye merak ettim.

Kasanın üzerinde başlatma düğmesinden başka bir düğme var mı küçük olan? Ona basın veya basılı tutun.

O zaman ışıkları kapanmıyordur. Yazılımı falan da yok maalesef.

Bir şey duydum anakarttan RGB portunu çıkarırsan olur diye de nasıl yapacağımı bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı?

Benim kasamda BitFenix Flow farklı olarak üstünde fan tuşu var ama fanlarım frbg olduğu için işe yaramadığı söylendi, muhtemelen sende de aynıdır.

Bende çok baktım ama herhangi bir çözüm bulamadım onun için kasanın içine bakmaya karar verdim anakarta bağlı bir kablo var üstünde RGB veya LED'le ilgili + - ibareleri var onları deneyeceğim.

Bende çok baktım ama herhangi bir çözüm bulamadım onun için kasanın içine bakmaya karar verdim anakarta bağlı bir kablo var üstünde RGB veya LED'le ilgili + - ibareleri var onları deneyeceğim.
Bakabiliyorsan fanların neyle bağlandığına bak molex ile bağlandıysa kapanmıyordur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı