Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.237 8 Eylül 2025 #11 fercklenn dedi: Bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Coklayici geldigi zaman takar bitiririm. fercklenn dedi: SYS fana o coklayiciyi takip o fan kablolarını ona takabilirsin. RGB girişi büyük ihtimalle kasan ışıklı onu da anakarta bağlaman gerekebilir kullanım kılavuzunda yazar. O ucu altın gibi 4 pinli tüm kabloları o çoklayıcıya tak. Genişletmek için tıkla... Hocam RGB girişini SATA'dan güc alarak cozdum gayet de iyi calisiyor sorunsuz. Coklayici geldigi zaman fanlari takip bitirecegim. Son düzenleme: 8 Eylül 2025
fercklenn dedi: Bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Coklayici geldigi zaman takar bitiririm. fercklenn dedi: SYS fana o coklayiciyi takip o fan kablolarını ona takabilirsin. RGB girişi büyük ihtimalle kasan ışıklı onu da anakarta bağlaman gerekebilir kullanım kılavuzunda yazar. O ucu altın gibi 4 pinli tüm kabloları o çoklayıcıya tak. Genişletmek için tıkla... Hocam RGB girişini SATA'dan güc alarak cozdum gayet de iyi calisiyor sorunsuz. Coklayici geldigi zaman fanlari takip bitirecegim.