Fan kontrol yazılımı

4 pinli ve anakartın CPU_FAN veya CHA_FAN yuvalarına takılmış bir fanı kontrol etmek istediğinizi farz ederek cevaplıyorum.
Daha anlaşılır konuşmak gerekirse, anakarta bağlı bir fan olması gerektiğini söylüyorum.
PSU yani güç kaynağına bağlı, Molex'den güç alan bir fanı programlar ile kontrol edemezsiniz.
Arkadaşın önerdiği programı kullanabilirsiniz.

Ben ASUS All Suite ll de bulanan FanXpert isimli programdan faydalanıyorum. Gayet kullanışlı bir programdır.
Sizin için de uygun ise kullanabilirsiniz.

vACU2LB.jpg

Buradan indirebilirsiniz : AISuite_II_V20001_P8Z77-M_XPWin7_8.rar — Yandex.Disk

4 pinli ve anakartın CPU_FAN veya CHA_FAN yuvalarına takılmış bir fanı kontrol etmek istediğinizi farz ederek cevaplıyorum.
Daha anlaşılır konuşmak gerekirse, anakarta bağlı bir fan olması gerektiğini söylüyorum.
PSU yani güç kaynağına bağlı, Molex'den güç alan bir fanı programlar ile kontrol edemezsiniz.
Arkadaşın önerdiği programı kullanabilirsiniz.

Ben ASUS All Suite ll de bulanan FanXpert isimli programdan faydalanıyorum. Gayet kullanışlı bir programdır.
Sizin için de uygun ise kullanabilirsiniz.

vACU2LB.jpg

Buradan indirebilirsiniz : AISuite_II_V20001_P8Z77-M_XPWin7_8.rar — Yandex.Disk
Link paylaştığınız için size ne kadar teşekkür etsem az. 2 gündür 10larca linkten indirip denemişimdir. Bir tek sizinkisi çalıştı. Çok teşekkürler.

Link paylaştığınız için size ne kadar teşekkür etsem az. 2 gündür 10larca linkten indirip denemişimdir. Bir tek sizinkisi çalıştı. Çok teşekkürler.
4 sene sonra da olsa birilerinin işine yaramasına inan ben de çok sevindim :) Üye olup teşekkür ettiğin için, ben de sana teşekkür ederim. Yardıma ihtiyacın olduğu bir konu olursa mutlaka konu aç, ilgi alanına giren konular olursa yorumda bulun hatta :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı