RecepReis Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 Merhaba, Corsair LL120 Fanı aldım ve RGB kontolcüm yok. RGB kontrolcü olmadan renkleri ayarlayabilir miyim? Farklı marka kontrolcü çalışır mı?
Merhaba, Corsair LL120 Fanı aldım ve RGB kontolcüm yok. RGB kontrolcü olmadan renkleri ayarlayabilir miyim? Farklı marka kontrolcü çalışır mı?
euk59 Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 178 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #2 Bu 3 lü set olan fan mı tekli mi ? Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 14 Temmuz 2020 #3 Büyük ihtimalle Driver üzerinden ayarlanıyordur. Artı 0 Eksi
euk59 Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 178 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:19 da yazılım üzerinden windowsta kontrol sağlayabilirsin diyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:19 da yazılım üzerinden windowsta kontrol sağlayabilirsin diyor.
KS KS RecepReis Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #5 Tekli olarak aldım yazılım üzerinden açtığımda aygıt bulunamadı diyor. MSI Mystic Light üzerinden anakart rengini ayarlayınca sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor fan da Artı 0 Eksi
Tekli olarak aldım yazılım üzerinden açtığımda aygıt bulunamadı diyor. MSI Mystic Light üzerinden anakart rengini ayarlayınca sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor fan da
F Fatih Y Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 673 Çözümler 2 15 Temmuz 2020 #6 Onun içinden iki kablo çıkıyor. Birisi 4 pinli pwm bağlantısı diğeri ise rgb için kablo. Rgb kablosunu bir yere bağladınız mı ? Artı 0 Eksi
Onun içinden iki kablo çıkıyor. Birisi 4 pinli pwm bağlantısı diğeri ise rgb için kablo. Rgb kablosunu bir yere bağladınız mı ?
KS KS RecepReis Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #7 Anakartta ki RGB pini var oraya bağladım ve anakartla uyumlu çalışıyor fakat sadece kırmızı yanıyor. Anakartım B450 Tomahawk Max Artı 0 Eksi
Anakartta ki RGB pini var oraya bağladım ve anakartla uyumlu çalışıyor fakat sadece kırmızı yanıyor. Anakartım B450 Tomahawk Max