Aerocool Quartz Red kasam var. Bu kasada 4 adet fan var ve bunları molexten çalıştırıyorum. Molexten çalıştıkları içinde çok ses çıkarıyorlar. O yüzden bu fanları anakart üzerinden yönetmek istiyorum. Bunun için hangi aparata ihtiyacım var.
Anakartında yeterli fan girişi yoksa fan çoklayıcı kullanabilirsin. Fakat anakartın üretici firmasına mail yoluyla ulaşıp bir porta kaç adet fan bağlayabileceğini sor. Bu genelde maksimum 2 oluyor. Aşağıya örnek ürün bırakıyorum ;
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Anakartında yeterli fan girişi yoksa fan çoklayıcı kullanabilirsin. Fakat anakartın üretici firmasına mail yoluyla ulaşıp bir porta kaç adet fan bağlayabileceğini sor. Bu genelde maksimum 2 oluyor. Aşağıya örnek ürün bırakıyorum ;
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Fan Çoklayıcı 4pin IDE Molex to 4-Port 3Pin/4Pin en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fan Çoklayıcı 4pin IDE Molex to 4-Port 3Pin/4Pin incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!