utkuers
Hectopat
Hocam peki benim fanlarım çalışmıyor. Fan kontrolcüsüne baktım bir sıkıntı göremedim bana ne önerisiniz? Ne yapmam gerek?
Sistem özellikleri nedir?
Hocam peki benim fanlarım çalışmıyor. Fan kontrolcüsüne baktım bir sıkıntı göremedim bana ne önerisiniz? Ne yapmam gerek?
Ya yanlış bir bağlantı yaptınız ya da kontrolcü de sorun olabilir.Hocam peki benim fanlarım çalışmıyor. Fan kontrolcüsüne baktım bir sıkıntı göremedim bana ne önerisiniz ? Ne yapmam gerek ?
R5 3600 işlemciSistem özellikleri nedir?
Hocam Haziran 2020'den belli hiç bir sıkıntısı yoktu 3 gün önce birden çalışmamaya başladı. Ben fanların çalışmasını sağlayan fan kontrolcüsü sanıyordum siz anakart diyince ben mi yanlış yere bakıyorum dedim de.Ya yanlış bir bağlantı yaptınız ya da kontrolcü de sorun olabilir.
R5 3600 işlemci.
RX 580 8 GB ekran kartı.
32 GB RAM.
Venom FC-9720G kasa.
Hocam haziran 2020'den belli hiçbir sıkıntısı yoktu 3 gün önce birden çalışmamaya başladı. Ben fanların çalışmasını sağlayan fan kontrolcüsü sanıyordum siz anakart deyince ben mi yanlış yere bakıyorum dedim de.
650WPSU kaç Watt.
Fan kontrolcüsüne bağlı çıkarmayı denedim fakat çıkartamadım daha fazla zorlarsam koparabilirim çünkü. Belki oynamıştır diye iyice içeriye sokmayı denedim takılı kabloları fakat fayda etmedi.Fanların takılı olduğu kabloları çıkarıp tekrar takmayı dene
hangi soket?Gücünü PSU'dan alıyor fanlar, kontrol etmek için anakarta bir soket takmanız lazım.
Fan kontrolcü için molex, fanları takmak 4 pin.hangi soket?
,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.