H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bu fanı almak istiyorum fakat anakartım RGB desteklemiyor, kasamda da kontrolcü yok. Peki ben bu fanı alsam ve sisteme taksam, ışık modu ne olarak yanar?
Arkadaşlar bu fanı almak istiyorum fakat anakartım RGB desteklemiyor, kasamda da kontrolcü yok. Peki ben bu fanı alsam ve sisteme taksam, ışık modu ne olarak yanar?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 RGB kontrolcü olmadan LED'ler çalışmayacaktır RGB set alıp kontrolcüsünü kullanabilirsiniz.
Huskerhero Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu tarz bir ürün alman gerekir.
Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu tarz bir ürün alman gerekir.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ocak 2021 #4 Pozitifdeger dedi: RGB kontrolcü olmadan LED'ler çalışmayacaktır RGB set alıp kontrolcüsünü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur?
Pozitifdeger dedi: RGB kontrolcü olmadan LED'ler çalışmayacaktır RGB set alıp kontrolcüsünü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur?
Huskerhero Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 Hacışakirbey dedi: Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... En ucuzu bu nette gördüğüm kadarıyla
Hacışakirbey dedi: Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... En ucuzu bu nette gördüğüm kadarıyla
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #6 Hacışakirbey dedi: Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Söz konusu fanı alıp yanında uyumlu olan bir kontrolcü alabilirsiniz set fiyatına göre daha uygun olacaktır.
Hacışakirbey dedi: Hocam onlar da çok pahalı. Başka yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Söz konusu fanı alıp yanında uyumlu olan bir kontrolcü alabilirsiniz set fiyatına göre daha uygun olacaktır.