Fan nasıl takılır?

mirqccc

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050 Ti
8 gb corsair ram 1400 mhz
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor
1 Tb hdd
Lisanslı windows 10 pro
Msı anakart
3 adet fan
Hocalarım böyle bir fanim var. Bunu 2 girişi var nereye koymalıyım. Fani nereye koyayım. Önde 2 adet fan var. Arkada fanlar buraya bağlanıyor yardım edebilir misiniz?

Üste tak sıvı soğutma takılan yere hatta bir tane daha aynı fandan al yan yana olsun.

Hocam tamamda 2 tane takma yeri var nerele takacağım. Fanlari çalışmasi için nereye koyacağım su 2 şeyi.

Üste tak sıvı soğutma takılan yere hatta bir tane daha aynı fandan al yan yana olsun.

Bir de bunu hava dışarı atsın diye mi yoksa içeri hava versin diye mi takayim.

Kasadan çıkan Molex kabloları olması lazım o girişe uygun, onlara takabilirsiniz.

Eğer ön panelde fan varsa onu da dışarıya hava atacak şekilde koyun.

Yoksa hava alacak şekilde koyun.

Kasadan çıkan Molex kabloları olması lazım o girişe uygun, onlara takabilirsiniz.

Eğer ön panelde fan varsa onu da dışarıya hava atacak şekilde koyun.

Yoksa hava alacak şekilde koyun.

Bunlarmi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240922_133334.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20240922_133326.jpg
    170,7 KB · Görüntüleme: 22
Pardon, fanda iki tane giriş var bir tanesini kullanacaksınız,

Anakartta SYS_FAN diye bir pin olması lazım küçük olanı oraya takın.

Büyük olan Molex kablosu yer yoksa veya eski sistemlerde çalışsın diye ekstra giriş.

Üste tak sıvı soğutma
Hocam tamamda 2 tane takma yeri var nerele takacağım. Fanlari çalışmasi için nereye koyacağım su 2 şeyi.

Bir de bunu hava dışarı atsın diye mi yoksa içeri hava versin diye mi takayim.
Dışarıya tabiki içeri hava girmemesi lazım içerdeki sıcsh havayı atması lazım

Girişleri birbirine uyan kablolar var biri kasadan geliyor diğeri fandan onları birbirine geçireceksiniz eğer SYS_FAN doluysa.

Hocam bulamadım bunu takmam zorunda miyim? Kalın olan.

Hocam bulamadım bunu takmam zorunda miyim? Kalın olan.

Girişleri birbirine uyan kablolar var biri kasadan geliyor diğeri fandan onları birbirine geçireceksiniz eğer SYS_FAN doluysa.

Hocam buldumda taktım ama bende 2 pin taktığımda 4 pin var.

Son düzenleme:
Sorun olmaz hocam bazı fanların 4'lü girişi oluyor bir de fotoğraf atarsanız emin olalım.

Bir de fandan gelen kabloların tamamını çeker misiniz aynı karede, 2+2 şeklinde de olabilir pin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…