Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 2 Temmuz 2020 #1 Fanın üstündeki etiketi çıkardım fakat herhangi bir delik bulamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #2 Enjektör (şırınga) kullanarak bir boşluktan azıcık damlatın. Mıknatıslı göbek ile motor arasına koyun.
Enjektör (şırınga) kullanarak bir boşluktan azıcık damlatın. Mıknatıslı göbek ile motor arasına koyun.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Temmuz 2020 #3 Mistofaşo lancer evo dedi: Enjektör (şırınga) kullanarak bir boşluktan azıcık damlatın. Mıknatıslı göbek ile motor arasına koyun. Genişletmek için tıkla... Benim fanlarda bahsettiğiniz mıknatıs mevcut ama herhangi bir delik bende göremedim.
Mistofaşo lancer evo dedi: Enjektör (şırınga) kullanarak bir boşluktan azıcık damlatın. Mıknatıslı göbek ile motor arasına koyun. Genişletmek için tıkla... Benim fanlarda bahsettiğiniz mıknatıs mevcut ama herhangi bir delik bende göremedim.
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #4 Oranın motora bağlandığı kısıma direkt olarak damlatın. Yani pervanenin arkasından.
A AyneX Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #5 Mistofaşo lancer evo dedi: Oranın motora bağlandığı kısma direkt olarak damlatın. Yani pervanenin arkasından. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende yağlamaya çalışıyorum o dediğiniz yer tam neresidir ve benim fanımın etiketinin altındada mil yok.
Mistofaşo lancer evo dedi: Oranın motora bağlandığı kısma direkt olarak damlatın. Yani pervanenin arkasından. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende yağlamaya çalışıyorum o dediğiniz yer tam neresidir ve benim fanımın etiketinin altındada mil yok.