Üstteki başlığı eğer işlemci veya sıvı soğutma fanıysa öncelikle bpşta CPU fan grişin varsa ona, yoksa da FAN-SYS yani kasa fanı girişlerine bağlayabilirsin. Dİğer ikisini de eğer ana kartın ARGB girişi destekliyorsa oraya, ARGB kontrolcü kullanıyorsan oraya takmalısın. Eğer kontrolcün veya ana kartın desteklemiyorsa maalesef fanlarını aydınlatamazsın. Ama fan diğer üstteki kafayı ana karta takınca çalışacaktır.
PSU ile direkt PWM fanları çalıştırmak mantıksız olur. Bu arada genelde kablo uzunluğu da ana karta rahatlıkla yetişecek şekilde olur. Nasıl yetiştiremiyorsun ana kart girişine çok anlam veremedim. çok sorun yaşarsan şu ürünle de uzatarak bağlayabilrisin fan güç kablolarını:
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.