Fan RGB ışıkları değişmiyor

Famhghfg

Hectopat
Resimde ki ürünü satın aldım. Çok güzel çalışırken 2 hafta sonra kumandadan RGB dönüş hızını ayarlarken 4 fanın birden ışıkları söndü. Fanlar dönmeye devam ediyor ama ışıklar kesildi. Kumanda da işlev görmüyor artık, sinyal çıkıyor ama fan hızı falan değişmiyor stabil 4 fanda dönüyor. Bu sorunun çözümünü veya nedenini bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Hızı arttırdığın için güç kaynağı yetmemiştir eğer hızı düşürürsen RGB yanıyorsa bilki güç yetersiz.

Aynı sorun bendede vardı, büyük ihtimalle kasanınızın arka tarafındaki(güç kablolarının bulunduğu yer) rgb ışıklarına giden power kablosu yerinden oynamış olabilir. Kabloları kontrol edip tekrar deneyin, eğer hala bir problem varsa rgb' e giden kabloları kontrol edebilir veya garantiye verebilirsiniz.

Şöyle söyleyeyim kasanın kendi 4 fanı var zaten . Bunlar ek fan , resimdeki kontrolcüyle birlikte aldım direk ona bağladım . Kontrolcüde PSU dan çıkan kabloya bağlı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…