H hafzersoy Yoctopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2024 #1 Fanlarımdaki RGB'ler çalışmıyor. Kasa arkasından kontrol ettim. Anakarta takılı olanlara da baktım yine de çalışmadı ve kasa çalışır haldeyken bir anda kendiliğinden söndü.
Fanlarımdaki RGB'ler çalışmıyor. Kasa arkasından kontrol ettim. Anakarta takılı olanlara da baktım yine de çalışmadı ve kasa çalışır haldeyken bir anda kendiliğinden söndü.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Ocak 2024 #2 Soketler temassızlık yapmıştır.
Talha455 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Soketler temassızlık yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Çözümü ne acaba?
H hafzersoy Yoctopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2024 #4 PALOT ELAMDAR dedi: Soketler temassızlık yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Soketlerine baktım. Fanlar çalışıyor, ışıklar yok sadece.
PALOT ELAMDAR dedi: Soketler temassızlık yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Soketlerine baktım. Fanlar çalışıyor, ışıklar yok sadece.