deep learn Femtopat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 410 18 Kasım 2023 #11 Ahmt1 dedi: Ben bir kere denedim Chrome'da gezerken 80 dereceyi görmüştüm hemen oto moda geri almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim boşta 30 derece olan işlemci 32'ye çıktı ve fan sesi önemli oranda azaldı. Siz yanlışlıkla ayarları kurcalamış olabilir misiniz? ED Crasher dedi: Hocam boşta zaten sıcaklık az olsa faz az ses çıkarır. Genişletmek için tıkla... Moddan moda göre değişir.
Ahmt1 dedi: Ben bir kere denedim Chrome'da gezerken 80 dereceyi görmüştüm hemen oto moda geri almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim boşta 30 derece olan işlemci 32'ye çıktı ve fan sesi önemli oranda azaldı. Siz yanlışlıkla ayarları kurcalamış olabilir misiniz? ED Crasher dedi: Hocam boşta zaten sıcaklık az olsa faz az ses çıkarır. Genişletmek için tıkla... Moddan moda göre değişir.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.064 Çözümler 40 18 Kasım 2023 #12 deep learn dedi: Ben denemiştim boşta 30 derece olan işlemci 32'ye çıktı ve fan sesi önemli oranda azaldı. Siz yanlışlıkla ayarları kurcalamış olabilir misiniz? Moddan moda göre değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarları kurcalamadım 55 derece civarıyken sessize almıştım 80'e çıkmıştı ama fan hala az çalışıyordu.
deep learn dedi: Ben denemiştim boşta 30 derece olan işlemci 32'ye çıktı ve fan sesi önemli oranda azaldı. Siz yanlışlıkla ayarları kurcalamış olabilir misiniz? Moddan moda göre değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarları kurcalamadım 55 derece civarıyken sessize almıştım 80'e çıkmıştı ama fan hala az çalışıyordu.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.392 Çözümler 18 Yer Batman 18 Kasım 2023 #13 @Prosper Blade Hocam işin özü özel ayarla falan uğraşmadan direkt işlemci ve ekran kartının termal macun bakımlarını yapın derim, uzunca bir bakım yapılmadıysa fanlarda tıkanmış olabilir. (MX-4 termal macun öneririm.)
@Prosper Blade Hocam işin özü özel ayarla falan uğraşmadan direkt işlemci ve ekran kartının termal macun bakımlarını yapın derim, uzunca bir bakım yapılmadıysa fanlarda tıkanmış olabilir. (MX-4 termal macun öneririm.)