Y Yigitturan41 Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Benim bilgisayarım oyuncu bilgisayarı, olduğu için fan cok kullanılıyor ve çok ses oluyor. Laptop soğutucusu alsam düzelir mi?
Benim bilgisayarım oyuncu bilgisayarı, olduğu için fan cok kullanılıyor ve çok ses oluyor. Laptop soğutucusu alsam düzelir mi?
Tarıkımo Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2024 #2 Yigitturan41 dedi: Benim bilgisayarım oyuncu bilgisayarı, olduğu için fan cok kullanılıyor ve çok ses oluyor. Laptop soğutucusu alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop markası nedir?
Yigitturan41 dedi: Benim bilgisayarım oyuncu bilgisayarı, olduğu için fan cok kullanılıyor ve çok ses oluyor. Laptop soğutucusu alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop markası nedir?
ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 7 Ocak 2024 #3 Laptop ilgi alanım değil ama Undervolt yapmayı dene bir istersen belki faydası olur.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 8 Ocak 2024 #4 Düzelmez. Performans istiyorsanız sese katlanmak zorundasınız, daha sessiz olmasını istiyorsanız cihazi Control centerından sessiz moda çekin, performans kaybı yaşatır.
Düzelmez. Performans istiyorsanız sese katlanmak zorundasınız, daha sessiz olmasını istiyorsanız cihazi Control centerından sessiz moda çekin, performans kaybı yaşatır.