B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar görselde belirttiğim fan setini alacağım. Yalnız radyatör için falan demiş ben soğutma için almak istiyorum. Detaylı bakar mısınız açıklamaya? Tam bilmiyorum bu konuları.
Arkadaşlar görselde belirttiğim fan setini alacağım. Yalnız radyatör için falan demiş ben soğutma için almak istiyorum. Detaylı bakar mısınız açıklamaya? Tam bilmiyorum bu konuları.
g.emre07 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #2 Herhangi bir görsel belirtmemişsin.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 17 Kasım 2024 #3 Alınabilecek en F/P fanlar. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Alınabilecek en F/P fanlar. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 g.emre07 dedi: Herhangi bir görsel belirtmemişsin. Genişletmek için tıkla... Yükledim inmemis
g.emre07 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #5 @Smmmhunter belirttiği fanlar gayet yeterli. Sessiz olduğu için MSI veya ASUS önerecektim ama fiyatları baya tuzlu.
@Smmmhunter belirttiği fanlar gayet yeterli. Sessiz olduğu için MSI veya ASUS önerecektim ama fiyatları baya tuzlu.
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 g.emre07 dedi: Herhangi bir görsel belirtmemişsin. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Alınabilecek en F/P fanlar. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım g.emre07 dedi: @Smmmhunter belirttiği fanlar gayet yeterli. Sessiz olduğu için MSI veya ASUS önerecektim ama fiyatları baya tuzlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
g.emre07 dedi: Herhangi bir görsel belirtmemişsin. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Alınabilecek en F/P fanlar. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım g.emre07 dedi: @Smmmhunter belirttiği fanlar gayet yeterli. Sessiz olduğu için MSI veya ASUS önerecektim ama fiyatları baya tuzlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 17 Kasım 2024 #7 BLACKWATER44 dedi: Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anakartında ARGB girişi varsa gerek yok. Eğer yoksa bunu alın. Raijintek RJK 5V ARGB-PWM Fan Kontrolcü 8 Port PWM + 8 Port ARGB Bağlantı Noktası (0R40B00225) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
BLACKWATER44 dedi: Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anakartında ARGB girişi varsa gerek yok. Eğer yoksa bunu alın. Raijintek RJK 5V ARGB-PWM Fan Kontrolcü 8 Port PWM + 8 Port ARGB Bağlantı Noktası (0R40B00225) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
g.emre07 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #8 BLACKWATER44 dedi: Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anakart marka model nedir?
BLACKWATER44 dedi: Beyefendi bunun için hangi kontrolcü almam lazım Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anakart marka model nedir?
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #9 g.emre07 dedi: Anakart marka model nedir? Genişletmek için tıkla... B450 m2h beyefendi
g.emre07 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #10 BLACKWATER44 dedi: B450 m2h beyefendi Genişletmek için tıkla... ARGB desteği yok. @Smmmhunter linkini paylaştığı kontrolcü ile kullanabilirsiniz.
BLACKWATER44 dedi: B450 m2h beyefendi Genişletmek için tıkla... ARGB desteği yok. @Smmmhunter linkini paylaştığı kontrolcü ile kullanabilirsiniz.