B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #21 Smmmhunter dedi: O attığınız kablo anakarta takılmıyor. İki fanı birleştirip tek kabloya düşürmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Tek kabloyla kullanmak sıkıntı çıkarır mı 3lu seti
Smmmhunter dedi: O attığınız kablo anakarta takılmıyor. İki fanı birleştirip tek kabloya düşürmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Tek kabloyla kullanmak sıkıntı çıkarır mı 3lu seti
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 21 Kasım 2024 #22 BLACKWATER44 dedi: Tek kabloyla kullanmak sıkıntı çıkarır mı 3lu seti Genişletmek için tıkla... Hayır onun olayı o zaten.
BLACKWATER44 dedi: Tek kabloyla kullanmak sıkıntı çıkarır mı 3lu seti Genişletmek için tıkla... Hayır onun olayı o zaten.
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #23 Smmmhunter dedi: Hayır onun olayı o zaten. Genişletmek için tıkla... Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı olur mu
Smmmhunter dedi: Hayır onun olayı o zaten. Genişletmek için tıkla... Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı olur mu
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 21 Kasım 2024 #24 BLACKWATER44 dedi: Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı olur mu Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Düzgün çalışırlar.
BLACKWATER44 dedi: Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı olur mu Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Düzgün çalışırlar.
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #25 Smmmhunter dedi: Hayır onun olayı o zaten. Genişletmek için tıkla... Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı
Smmmhunter dedi: Hayır onun olayı o zaten. Genişletmek için tıkla... Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.005 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer Tulum, Meksika 21 Kasım 2024 #26 BLACKWATER44 dedi: Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı Genişletmek için tıkla... Evet çalışırlar. Performans kaybı da olmaz.
BLACKWATER44 dedi: Senkron biçimde argb çalışır mı demek istedim veya performans kaybı Genişletmek için tıkla... Evet çalışırlar. Performans kaybı da olmaz.
B BLACKWATER44 Picopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #27 Smmmhunter dedi: O attığınız kablo anakarta takılmıyor. İki fanı birleştirip tek kabloya düşürmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini taktım o kadar kablo karmaşası oldu ki teşekkürler yanıtlarınız
Smmmhunter dedi: O attığınız kablo anakarta takılmıyor. İki fanı birleştirip tek kabloya düşürmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini taktım o kadar kablo karmaşası oldu ki teşekkürler yanıtlarınız