Fan Soğutucu

5STREET

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Arkadaşlar Fan Soğutucu olacağım ama soğutma olarak Aliminyum' mu yoksa Bakır' mı daha kalitelidir ? Emin olan arkadaşlar cevap verirseler sevinirim; Ayrıca Fan model Öneriniz olursada iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bir bütçe belirtin.
Bakır ısı boruları daha iyi olacaktır.
Sistem özelliklerinizi söyleyin.

Amd 8350 8k İşlemci / 1866 8 Gb ram / SSD 240 / 1TB HDD / Zalman Kasa Yüsek soğutma sistemimli . Bütçe Max: 200.Kaliteden ödün vermek istemiyorum çünkü oyun tutkunuyum ve soğutma sistemi önemli.

Amd 8350 8k İşlemci / 1866 8 Gb ram / SSD 240 / 1TB HDD / Zalman Kasa Yüsek soğutma sistemimli . Bütçe Max: 200.Kaliteden ödün vermek istemiyorum çünkü oyun tutkunuyum ve soğutma sistemi önemli.
Hyper 412s , Seıdon 120v , TPC 612 lga ve Nıc c4 hiç bir sorun çıkarmaz.

EmirHan bey 200 Tl' ye Sıvı Soğutma demiş. 200 Tl' lik bir Sıvı soğutma koysam bu lüks soğutma sistemlerinden dahamı iyi olur.

Sonuç Olarak Performans önemli; Sıvı yada hava değil, uygun geldi alttaki ürün. Siz ne dersiniz. Bu kadar ucuz sıvı soğutma olduğunu bilmiyordum. Markada güzel Cooler Master.
Cooler Master Seidon 120V Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayım ondan kullanıyor ve hiçbir sorunu olmadı fakat fanın hızını son devire alınca azıcık ses çıkıyor ama son devire almaya hiç gerek yok.
Ben ayarlıyabiliyor muyum hızını ? Bu ürün hoşuma gitmeye başladı. Sonuç olarak hava soğutmadan daha sessizdir, değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…