Fan takılı kasaya sıvı soğutma takılır mı?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Alacağım Aerocool Ore Saturn kasanın kendi içerisinde fan takılı. Kasanın açıklama kısmında sıvı soğutucunun takılabileceği yer ile fanların takılı olduğu yer aynı görünüyor. Ben bu kasadan hazır fanları çıkarmadan çift fanlı hava soğutucu takabilir miyim?

Sıvı soğutucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Alacağım Aerocool Ore Saturn kasanın kendi içerisinde fan takılı. Kasanın açıklama kısmında sıvı soğutucunun takılabileceği yer ile fanların takılı olduğu yer aynı görünüyor. Ben bu kasadan hazır fanları çıkarmadan çift fanlı hava soğutucu takabilir miyim?

Sıvı soğutucu
Hayatımda hiç sıvı soğutma takmak için öndeki fanları çıkarmamız gereken bir kasa görmedim. Anlamadım gerçekten.

Hocam tepe fanı bulunan yer boş oraya takabilirsiniz.

Ben radyatörün hem bir tarafından havayı push (itecek) hem de diğer taraftan pull (çekenecek) fan kullanıyorum. Radyatör arada kalıyor. Sıvı soğutucunun içerisinden gelen uzun vidalarla radyatörü araya alacaksın. Daha basınçlı hava akışı sağlanmış olur, iyi olur. Kasanın ön slotuna 360mm radyatöre kadar takabilirsin.

Ben radyatörün hem bir tarafından havayı push (itecek) hem de diğer taraftan pull (çekenecek) fan kullanıyorum. Radyatör arada kalıyor. Sıvı soğutucunun içerisinden gelen uzun vidalarla radyatörü araya alacaksın. Daha basınçlı hava akışı sağlanmış olur, iyi olur. Kasanın ön slotuna 360mm radyatöre kadar takabilirsin.
ben sinerjiden kasa toplayacam montajı onlar yapıcak onlar takar değil mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı