Fan temizleme nasıl yapılır?

enter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben fanımı temizlemek istiyorum çünkü bilgisayar aşırı derecede ısınıyor GTA V'de 95 dereceyi görüyor. Hava çıkan yere elim yanlışlıkla gelince yanıyorum ne yapmam lazım?

Anladığım kadarıyla cihaz laptop öncelikle arka kapağını sökün ve minik bir fırça yardımıyla fandaki tozları çok bastırmadan temizleyin termal macun yenilecekseniz işlemci üzerinde ki bakır bloğu söküp termal macun temizledikten sonra yenisini sürmeniz gerekmekte.
Bu işlerde çok becerikli değilseniz yapmanızı tavsiye etmem bilen birinden yardım alsanız daha doğru olur.

Laptop fanı temizleyeceğim.
Tamam, eliniz yatkın sayıyorum, yatkın değilse, bilgili bir kişiden yardım alın. Laptop'u sökeceksiniz, ardından fanları kurumuş bir ıslak mendil, veya küçük bir bez ile nazikçe silebilirsiniz. Mekanizmaya ve fan yapraklarına zarar vermemeye çalışın. Ve, laptop'u sanırım hiç temizlememişsiniz, bir de işlemcinizin ve ekran kartınızın termal macununu yenileyin.

fanın ortasına bulunan bantla kapatılış kısmına 1 damla makine yağı dökün.daha sonra filtreleri temizleyin çünkü fazla kir çıkıyor. soğutucunuz varmı? ben mesala notebook un alt kısmındaki kapa kapatmıyorum hemen altına notebook soğutucuyu koyuyorum emin olun çok fazla iyi sonuç alırsınız.Elinizi koyunca çıkan havanın çok sıcak olmasının nedeni bana göre en büyük nedeni filtrelerden dolayıdır.

Daha önce hiç yapmadım uzman birinden yardım alacağım.

Bilgisayarının modelini yazıp sökülüp, takılma videosu var mı bak. Bazı diz üstü bilgisayarların fanını çıkartmak için bilgisayarı komple sökmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…