ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 6 Mayıs 2013 #11 uzalan dedi: O beceri herkezde mevcut değil Genişletmek için tıkla... Zor iş değil. Kolay devrelerde var. İşin temeli sembolleri ve lehim yapmayı bilse yeter
uzalan dedi: O beceri herkezde mevcut değil Genişletmek için tıkla... Zor iş değil. Kolay devrelerde var. İşin temeli sembolleri ve lehim yapmayı bilse yeter
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 6 Mayıs 2013 #12 Çok basit biliyorum ama bazıları için çok zor Ben yapabilirim ama insan üşeniyor be abi
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 6 Mayıs 2013 #13 uzalan dedi: Çok basit biliyorum ama bazıları için çok zor Ben yapabilirim ama insan üşeniyor be abi Genişletmek için tıkla... Üşenen'in oğlu uşağı olmazmış. Yöresel atasözü.
uzalan dedi: Çok basit biliyorum ama bazıları için çok zor Ben yapabilirim ama insan üşeniyor be abi Genişletmek için tıkla... Üşenen'in oğlu uşağı olmazmış. Yöresel atasözü.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 6 Mayıs 2013 #14 Mr_YAMYAM dedi: Üşenen'in oğlu uşağı olmazmış. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil abi Ne yaptın sen öyle...
Mr_YAMYAM dedi: Üşenen'in oğlu uşağı olmazmış. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil abi Ne yaptın sen öyle...