Fan uğultu sesi

Makaleler
8
Ekran kartı fan hzıı %60-65'e gelince orta düzeyde bir uğultu yapıyor. Ses linki aşağıda. Kulaklığınızın sesini fulleyin. Özellikle fan hızı 70-75'e gelince bildiğiniz uçak kaldırıyor ekran kartı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şöyle seesiz eğer siz msı afterburnerda otomatik ayarları kullanırsanız 60 dereceden sonra fan donmeye başlıyor eğer otomatik %60 devirde kullanırsanız ses çıkar

şöyle seesiz eğer siz msı afterburnerda otomatik ayarları kullanırsanız 60 dereceden sonra fan donmeye başlıyor eğer otomatik %60 devirde kullanırsanız ses çıkar
Bende sıcaklık 55-60 dereceye gelince %60 fanda çalışmaya başlıyor. Ondan böyle sesler çıkıyor sanırım. Dediğiniz gibi otomatik çalıştırınca ses duymuyorum bile.

ben otomatikte kullanmıyorum kendim yazdım ve gayet memnunum çünkü benim kasamda tek fan var oda egzos yerinin orda işlemciye hava üflüyor işlemci zaten overclocklu boşta 57 derecede çalışıyor(stok fan)o yuzden içerideki sıcak hava ekran kartımı ısıtıyor bende kendim yazdım 45 derecede %50 devirde çalışıyor çok fan sesi çikmiyor

ben otomatikte kullanmıyorum kendim yazdım ve gayet memnunum çünkü benim kasamda tek fan var oda egzos yerinin orda işlemciye hava üflüyor işlemci zaten overclocklu boşta 57 derecede çalışıyor(stok fan)o yuzden içerideki sıcak hava ekran kartımı ısıtıyor bende kendim yazdım 45 derecede %50 devirde çalışıyor çok fan sesi çikmiyor
Yüzde 50 bir problem yok 60'a çıkınca ses artıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı