Fan Xıgmatek vs CoolerMaster (200mm)

Xıgmatek or CoolerMaster

• Oy verenlerin toplamı
    3

cagomago

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
AI Engineer
Merhabalar.

Kasada takılı olan 200mm'lik fan artık dönmüyor, yeni fan almak istiyorum. İki ürün arasında kaldım, önerilerinizi bekliyorum;

Xıgmatek'te ilk bir iki gün yanık kokusu benzeri bir koku geliyormuş sonra geçiyormuş. 800rpm ile dönüyor.
Cooler Master'da 700rpm ile dönüyor, 19db ses değeri var. Xıgmatek 18 db

Cooler Master'da ledler mavi renk fakat Xıgmatek'te beyazlar. Mavi olduğu için biraz daha içime yatıyor CoolerMaster ama yine de önerilerinizi almak isterim. Kasada mavi bir hava var beyaz ledler bozar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master'ı seçerdim, Xigmatek daha üstün ama sırf marka için Cooler Master'ı seçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçiniz rahat etsin diye baktım değerlere, Vatan'da özelliklerini eklememişler zaten.
Aynı fanlar gibi gözükse de biraz fark var aralarında.

XIGMATEK 18 dB ses üretirken 80 CFM hava akımı yaratabilmekte. Elinizi fanın önüne koyduğunuzda o kadar da bir akım hissetmezsiniz. Neden ? Çünkü 20 cm :) Yapraklar büyük olunca fazla dönmeye gerek kalmadan düşük RPM değerlerinde 80 CFM değerine ulaşabiliyor.

Cooler Master ise 110 CFM üretebilirken ses seviyesine baktığımızda 19 dB'i görüyoruz. Bunlar gerçekten çok iyi değerler. Tatmin edici değerler.
Cooler Master fanınız hayırlı olsun deyip noktalayalım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı