3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #1 Fanımın sanırım yağlanmaya ihtiyacı var. Yağlamak için egzoz fanı vs sökmem gerekecek. Uğraşmak istemiyorum. Fanı yağlamazsam bir sorun olur mu?
Fanımın sanırım yağlanmaya ihtiyacı var. Yağlamak için egzoz fanı vs sökmem gerekecek. Uğraşmak istemiyorum. Fanı yağlamazsam bir sorun olur mu?
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Normalde olmaz. Yıllardır yapmadım.
Lightext Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Eğer fanlarda gıcırdama veya performans düşüklüğü görmediysen yağlamaya pek gerek yok. Sistemi kaç yıldır kullanıyorsun acaba?
Eğer fanlarda gıcırdama veya performans düşüklüğü görmediysen yağlamaya pek gerek yok. Sistemi kaç yıldır kullanıyorsun acaba?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #4 Lightext dedi: Eğer fanlarda gıcırdama veya performans düşüklüğü görmediysen yağlamaya pek gerek yok. Sistemi kaç yıldır kullanıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı.
Lightext dedi: Eğer fanlarda gıcırdama veya performans düşüklüğü görmediysen yağlamaya pek gerek yok. Sistemi kaç yıldır kullanıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı.
UsmanOglisbasinda Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 342524 dedi: 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı. Genişletmek için tıkla... Eğer cidden sıkıntının fanların çalışmasından şüphe ediyorsanız garantiye gönderin varsa.
342524 dedi: 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı. Genişletmek için tıkla... Eğer cidden sıkıntının fanların çalışmasından şüphe ediyorsanız garantiye gönderin varsa.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #6 UsmanOglisbasinda dedi: Eğer cidden sıkıntının fanların çalışmasından şüphe ediyorsanız garantiye gönderin varsa. Genişletmek için tıkla... Ses dışında bir sorun yok.
UsmanOglisbasinda dedi: Eğer cidden sıkıntının fanların çalışmasından şüphe ediyorsanız garantiye gönderin varsa. Genişletmek için tıkla... Ses dışında bir sorun yok.
Lightext Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #7 342524 dedi: 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı. Genişletmek için tıkla... Yağlamazsan pek sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat seni bu durum rahatsız ediyorsa arkadaşın dediği gibi garanti varsa teknik servise gönderebilirsiniz. Ama dediğim gibi pek bir sorun olmaz.
342524 dedi: 8 ay oldu. Bir takırtı sesi geliyor. Fanın vidalarını sıktım ses azaldı. Genişletmek için tıkla... Yağlamazsan pek sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat seni bu durum rahatsız ediyorsa arkadaşın dediği gibi garanti varsa teknik servise gönderebilirsiniz. Ama dediğim gibi pek bir sorun olmaz.
UsmanOglisbasinda Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #8 342524 dedi: Ses dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Belki kablo bir şey falan temas ediyordur ondan geliyordur.
342524 dedi: Ses dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Belki kablo bir şey falan temas ediyordur ondan geliyordur.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #9 UsmanOglisbasinda dedi: Belki kablo bir şey falan temas ediyordur ondan geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yok. Temas eden bir kablo göremedim.
UsmanOglisbasinda dedi: Belki kablo bir şey falan temas ediyordur ondan geliyordur. Genişletmek için tıkla... Yok. Temas eden bir kablo göremedim.
UsmanOglisbasinda Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #10 342524 dedi: Yok. Temas eden bir kablo göremedim. Genişletmek için tıkla... Bence garantiye verin o zaman illaki bir şeyler vardır size sıfırını verip geçerler.
342524 dedi: Yok. Temas eden bir kablo göremedim. Genişletmek için tıkla... Bence garantiye verin o zaman illaki bir şeyler vardır size sıfırını verip geçerler.