ibrahimkls Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar PC temizlerken direk cikartim fani fakat çıkartırken fanın yönünü bakmayı unuttum. Ben de fan öne doğru şeklinde taktım yani fan öne üflüyor kasanın içine. Sizce doğru mu yoksa dişari mi üflemesi gerek ?
Arkadaşlar PC temizlerken direk cikartim fani fakat çıkartırken fanın yönünü bakmayı unuttum. Ben de fan öne doğru şeklinde taktım yani fan öne üflüyor kasanın içine. Sizce doğru mu yoksa dişari mi üflemesi gerek ?
advısory Hectopat Katılım 19 Şubat 2014 Mesajlar 245 6 Ağustos 2015 #2 Doğru. Kasanın içine üfleyecek, arkadan sıcak veya ılık hava olarak egzos fandan dışarı çıkacak.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 6 Ağustos 2015 #3 Taviyem, fan kasanın önündeyse fanı içeriye üfleyecek şekilde arkasındaysa dışarıya üfleyecek şekilde konumlandırmanız. Yani evet doğru.
Taviyem, fan kasanın önündeyse fanı içeriye üfleyecek şekilde arkasındaysa dışarıya üfleyecek şekilde konumlandırmanız. Yani evet doğru.
Deniz İlhan Vural Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 305 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2015 #4 İçeriye üfleyecek şekilde ayarla.
Batuhan SOLAK Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 39 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #5 Sanırsam şu an dışarıya doğru üflüyor. Birde fan durmuş haldeyken fotoğrafını atarmısın ?
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 7 Ağustos 2015 #6 Etiketin olduğu kısım hava akımının olduğu taraftır dışarı üflüyor olması lazım değiştirin.
Ferelith Megapat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #7 Fanın yönü yanlış kardeşim. Ön fanı içeri doğru üfleyecek şekilde ayarlayacaksın. Ters çevir fanı.
H hıhıh Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #8 ön fanı çevir