Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #31 Leozihm dedi: Bir de SilverStone PF240 mı alayım bunu mu kararsız kaldım COUGAR AQUA ARGB 240 2x120mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... SilverStone PF240 daha iyi onu al.
Leozihm dedi: Bir de SilverStone PF240 mı alayım bunu mu kararsız kaldım COUGAR AQUA ARGB 240 2x120mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... SilverStone PF240 daha iyi onu al.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #32 Ersin Erkal dedi: SilverStone PF240 daha iyi onu al. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum bunun kablosuz kumandası hoşuma gitti diğeri daha zor diye ama PF240 alırım büyük ihtimal.
Ersin Erkal dedi: SilverStone PF240 daha iyi onu al. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum bunun kablosuz kumandası hoşuma gitti diğeri daha zor diye ama PF240 alırım büyük ihtimal.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Eylül 2021 #33 Leozihm dedi: O zaman en iyi akış ilk dediğiniz gibi radyatörü fanların arasına koymak mı, öyleyse fanların ikisi de üste mi bakacak ters mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak.
Leozihm dedi: O zaman en iyi akış ilk dediğiniz gibi radyatörü fanların arasına koymak mı, öyleyse fanların ikisi de üste mi bakacak ters mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #34 Berkay Davas dedi: İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak. Genişletmek için tıkla... Hava soğutmalı tek şey ekran kartı olacağından kasa içi sıcaklık da düşer bu sayede dolaylı yoldan ekran kartını da soğutmuş oluruz değil mi az miktar. Berkay Davas dedi: İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak. Genişletmek için tıkla... PF240'ın kendi fanlarını radyatörün altına Rampage fanları üste koymak daha mantıklı değil mi? Son düzenleme: 2 Eylül 2021
Berkay Davas dedi: İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak. Genişletmek için tıkla... Hava soğutmalı tek şey ekran kartı olacağından kasa içi sıcaklık da düşer bu sayede dolaylı yoldan ekran kartını da soğutmuş oluruz değil mi az miktar. Berkay Davas dedi: İkisi de üste bakacak. Alttakiler yukarı itecek, üsttekiler çekecek ve hızlı hava akışı olacak. Böylece radyatör daha etkili soğumuş olacak. Genişletmek için tıkla... PF240'ın kendi fanlarını radyatörün altına Rampage fanları üste koymak daha mantıklı değil mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Eylül 2021 #35 Leozihm dedi: PF240'ın kendi fanlarını radyatörün altına Rampage fanları üste koymak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark olmaz.
Leozihm dedi: PF240'ın kendi fanlarını radyatörün altına Rampage fanları üste koymak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark olmaz.